kelas dunya FR knitted lawon / pésta rancang saprak 1981

Tentang Kami

Customer nyugemakeun teh langgeng ngudag OF Corporation.

Xinxiang harmoni Tekstil Co., Ltd

Xinxiang harmony textile Co.,Ltd , full invested by Xinxiang Huli Textile Co.,LTD . Huli textile was established in 1981 ,Now we have four branch factory ,weaving factory ,dyeing factory ,printing factory and garment factory .With developed production device at home and abroad and high quality management and technology team ,awesome developing ability of new fabric and garment ,we offer 10 million kg middle and high class knitted fabric and 300000 pcs protective knitting garment .

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
WhatsApp Online Chat!